Forum | 48 Aktive besøgende 
.: Ama'r web :. 
- professionel webhosting
dynahouse
 MENU
 :: Forside
 :: Om Ama'r Web
 :: Priseroversigt - webhotel
 :: Bestil webhotel
 :: Online Betaling
 

 Produkter
 :: Domæner
 :: CMS hotel
 :: Winfinans ASP
 :: Mail hotel
 :: Web hotel
 

 Virus og SPAM
 :: Ting du bør vide
 

 Support og service
 :: Support forum
 :: Email opsætning
 :: Link til service siden
 :: Download
 :: Mailmanager
 :: Artikler
 :: Brug af webhotel
 

 Online betaling

Vi kan nu tilbyde betaling af deres regninger via vor Online Dankort betaling. Du skal blot angive dit kundenummer og nummer på den faktura der ønskes betalt. Du får herefter en udførlig oversigt over hvad fakturaen dækker og har mulighed for at betale den med Dankort.
 

  Falske virus varsler
Automatisk SPAM filter på alle email

Ama'r web scanner alle email for SPAM automatisk - du skal ikke opsætte regler for at fjerne de irriterende mails, der blot fylder din indbakke.Systemet til scanning for SPAM afsøger et stor antal SPAM databaser over hele verdenen. Mere end 14 databaser gennemsøges for at matche den mail du modtager med et evt. hit i disse databaser. Samtidig gennemses email'en for mønstre som typisk anvendes at SPAM'ere. Hvert hit giver et antal point. Når alle test er udført - ca. 30 i alt - ser vi om det samlede resultat giver mere end x point.Hvis en mail erklæres som SPAM fremsender vi en mail til dig med titlen "Advarsel: Du modtager SPAM mail". Mailen indeholder information om hvilke test mailen har fejlen, samt hvem der har afsendt emailen. Vi vedhæfter også den oprindelige email i en fil - UNDGÅ AT ÅBNE DEN VEDHÆFTEDE FIL - kun hvis du mener at afsenderen og titlen er ok kan du åbne denne fil, men vi anbefaler dig at lade være. Vores SPAM-filter er efterhånden så indarbejdet at der er under 1 % chance for en fejl.

Hvis du skal modtage email fra afsendere der er kendt for - eller sat i forbindelse med - SPAM kan du indlægge vedkommendes email adresse i din adressebog på din webmail. Vi ser efter om afsenderen er i din egen adresse bog i din webmail, hvis det er tilfældet "hvidlister" vi emailen og alle test nulstilles

Hvis du skal modtage email fra afsendere der er kendt for - eller sat i forbindelse med - SPAM kan du indlægge vedkommendes email adresse i din adressebog på din webmail. Vi ser efter om afsenderen er i din egen adresse bog i din webmail, hvis det er tilfældet "hvidlister" vi emailen og alle test nulstilles.

Vi er til tider blevet spurgt om hvorfor vi sender en email med de SPAM-holddige email vedhæftet og den SPAM rapport. Nogle har følge at det var unødvendigt. Det kan man jo mene, men der vil altid være en lille fejlmulighed i automatikken. Vi anbefaler at man laver en regel i sin Outlook eller i webmail, der håndterer disse email og lægger dem i en særlig folder. På den måde undgår man at de fylder op i indbakken, men har samtidg mulighed for at checke emailene hvis man finder det nødvendigt.

Domæne administratoren kan opsætte regler via MailManager der gælder for alle i domænet. læse mere om dette her

 Udskriv Fortæl en ven Giv din mening

 
 Log ind
   
    
 Husk mig
Registrer
Glemt kodeord?
 

 Arkiv
 

Ama'r Web | Kastanievej 3 | 2791 Dragør | Tlf 70 208 280 | amarweb.dk © 1998-2004
Powered by fullXML from Ama'r web