Forum | Log ind | 90 Aktive besøgende 
.: Ama'r web :. 
- professionel webhosting
Beghuset
 MENU
 :: Forside
 :: Om Ama'r Web
 :: Priseroversigt - webhotel
 :: Bestil webhotel
 :: Online Betaling
 

 Produkter
 :: Domæner
 :: CMS hotel
 :: Winfinans ASP
 :: Mail hotel
 :: Web hotel
 

 Virus og SPAM
 :: Ting du bør vide
 

 Support og service
 :: Support forum
 :: Email opsætning
 :: Link til service siden
 :: Download
 :: Mailmanager
 :: Artikler
 :: Brug af webhotel
 

 Online betaling

Vi kan nu tilbyde betaling af deres regninger via vor Online Dankort betaling. Du skal blot angive dit kundenummer og nummer på den faktura der ønskes betalt. Du får herefter en udførlig oversigt over hvad fakturaen dækker og har mulighed for at betale den med Dankort.
 

  Artikler
Kendte virus grupper der giver falske email adresser

Flere og flere virus typer sender falske email adresser. Dette gør at man ofte kan modtage information om at man har sendt en email til en person - uden at have gjort det.

Der er årsager til dette.

  1. Virus af bestemte typer "snupper" en tilfældig email adresse i den virus ramte PC's adresse kartotek og opgiver denne som afsender
  2. Den virus scanner som er opsat på modtageren server er ikke opsat korrekt og sender meddelelse tilbage til den "tilfældige email adresse" som uskyldigt bliver anklaget for at have afsent email.

Alle virus varsler grupperes efter internationale regler med et navn efterfulgt at en version. Eksempelvis er virus med navnet Netsky.B (eller hos nogen Worm1-Netsky.B) en virus af typen Netsky og versionen B. Dette fortæller virus scanneren hvad den skal foretage sig for at slette¨eller isolere den.

Samtidig er en del af disse virus grupper kendt for at afsende  "tilfældige email adresse" og serveren skal derfor ikke sende en service meddelelse på disse grupper.

Ama'r web er meget opmærksom på disse "falske emailadresser" og sender ikke email til "afsenderen" på følgende virus grupper:
Bagle - Braid - Bridex - Bugbear - Dumar - Fizzer - Ganda - Holar - Hybris - Klez - Lentin - Magistr - Mimail - Mydoom - Netsky - Palyh - Sober - Sobig - Tanx - Torvil - Trojan - Yaha

Du kan dog godt selv blive "anklaget" for at have sendt en email med virus. Er en af ovennævnte grupper identificeret som den virus du har "afsendt" kan du se bort fra anklagen - den stammer med sikkerhed ikke fra dig. Du kan vælge at ignorere advarslen eller give information om at afsenderen ikke bør sende meddelelser fil "afsenderen" på ovenstående virus grupper - evt. med henvisning til denne artikkel. 

 

 Udskriv Fortæl en ven Giv din mening

 
 Arkiv
 :: Skift af kodeord for email 
 :: DNS - Domain Name Server - Domæne Navne Server 
 :: Sidste version til Access 2000 er frigivet 
 :: Automatisk SPAM filter på alle email 
 :: Kendte virus grupper der giver falske email adresser 
 :: Opsætning at regler via Mail Manager 
 :: Undgå TDC spærring 
 :: TDC har lukket for port 25 
 

Ama'r Web | Kastanievej 3 | 2791 Dragør | Tlf 70 208 280 | amarweb.dk © 1998-2004
Powered by fullXML from Ama'r web