Forum | Log ind | 88 Aktive besøgende 
.: Ama'r web :. 
- professionel webhosting
dynahouse
 MENU
 :: Forside
 :: Om Ama'r Web
 :: Priseroversigt - webhotel
 :: Bestil webhotel
 :: Online Betaling
 

 Produkter
 :: Domæner
 :: CMS hotel
 :: Winfinans ASP
 :: Mail hotel
 :: Web hotel
 

 Virus og SPAM
 :: Ting du bør vide
 

 Support og service
 :: Support forum
 :: Email opsætning
 :: Link til service siden
 :: Download
 :: Mailmanager
 :: Artikler
 :: Brug af webhotel
 

 Online betaling

Vi kan nu tilbyde betaling af deres regninger via vor Online Dankort betaling. Du skal blot angive dit kundenummer og nummer på den faktura der ønskes betalt. Du får herefter en udførlig oversigt over hvad fakturaen dækker og har mulighed for at betale den med Dankort.
 

  Download Programmer, der kan anvendes frit. Installation/support for disse programmer er delvis begrænset - og til tider ikke eksisterende.;
Top / Gratis programmer /

Winfinans Small Business 2000 (122)

Denne download version af Winfinans Small Business 2000 (mini-udgave) er magen til det rigtige program som kun leveres på CD. Med programmet kan oprettes firma, debitorer, kreditorer etc samt bogføres. Efter bogføring af 1500 konteringslinier (pr. regnskabsår) låser programmet. Data fra programmet kan umiddelbart flyttes til den fulde version eller importeres til en Winfinans ASP løsning hos Ama'r Web.
Mini-udgaven er desuden låst, så det ikke er muligt at foretage rapporttilretninger eller åbne programmet op i MS Access.

Hvis du ikke har Access på din PC i den korrekte version kan gratis "run-time" version hentes på vores hjemmeside under "Download/Winfinans"

Ama'r Web | Kastanievej 3 | 2791 Dragør | Tlf 70 208 280 | amarweb.dk © 1998-2004
Powered by fullXML from Ama'r web